Update Nieuwbouwmarketing.nl (1 maand online)

Ben nu een maand online actief met mijn blog (en company-site) en ik moet zeggen dat ik al doende meer geleerd heb over online communicatie en publiceren dan ik uit de theorie heb kunnen opmaken. De site is inmiddels een kleine 800 keer bekeken (met dank aan vrienden, collega’s en mede-twitteraars) en er wordt, mondjesmaat, ook gereageerd op mijn blog-berichten. Ook de combinatie met twitter als medium voor je blog is een heel interessante. Tijdens een presentatie over social media op ons hoofdkantoor (door Erwin Blom) werd gesproken over twitter, bloggen en overige social media. Hier werd onder meer aangegeven dat het minstens een jaar duurt voordat je behoorlijk exposure hebt op het web. Dus nog 11 maanden en we staan als een huis 😉

Al met al ben ik nu elk vrij uurtje bezig met het opzetten van mijn nieuwe onderneming. Een tijdrovende klus maar wel een die heel erg leuk is. Alle tijd die je investeert is voor jezelf, je eigen onderneming en daarmee je toekomst. Dit geeft mij nu al een goed gevoel!

Zo ben ik vandaag al praktisch de halve dag bezig met mijn eigen Google Adwords Campagne. Tijdrovend maar zeker leuk om het een keer zelf te doen. De vorige campagnes heb ik allemaal kunnen uitbesteden bij gespecialiseerde bureau’s (tsja die luxe heb ik nog niet). De eerste clicks zijn al gesignaleerd en daarmee nemen de bezoekersaantallen weer toe. Deze campagne is gericht om ontwikkelaars, corporaties en bouwers die googlen naar relevante zoektermen naar mijn site te triggeren.

Mijn site is vooralsnog gebaseerd op blog-software, een vrij standaard stylesheet, en is daarmee nog geen professionele website. Ik twijfel erover of ik deze site moet handhaven of dat ik nu al naar een websitebureau moet gaan voor een company-website met dito huisstijl. Wellicht kunnen jullie mij hierover wat feedback geven?

Advertenties

Een gedachte over “Update Nieuwbouwmarketing.nl (1 maand online)

  1. Inhakend op je laatste alinea: tja, wat moet ik daar van zeggen???
    Ik help je graag met investeren en help je net zo graag om die investering snel terug te laten betalen.

    Als je interesse hebt, spannen we google voor ons karretje om al die zoekende partijen kennis te laten maken met een noeste partij die dat in haar identiteit in alles uitstraalt. Dat ook jij een starter bent hoeft geen probleem te zijn, daar zijn gewoon oplossingen voor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s