Ongeduldig… en stof tot nadenken..

Noest Nieuwbouwmarketing geeft mij de afgelopen dagen veel stof tot nadenken. Ook doordat ik een aantal gesprekken heb gevoerd met collega-ondernemers, communicatie-deskundigen en Bouwfondscollega’s over mijn voorgenomen plannen.

Veel leuke reacties maar ook reacties die mij zeker aan het denken hebben gezet. Hoe positioneer je je bedrijf? Kies je voor Nieuwbouwmarketing of Verkoopmanagement, blijf je bij jezelf of ga je “out of the box”. 

Ik leg in eerste instantie het accent in de dienstverlening op het gebied van verkoopmanagement, een nog relatief nieuwe dienstverlening binnen het vastgoed maar zeker een gebied waar voor ontwikkelaars, bouwers en corporaties nog veel winst te behalen valt.

Doordat ik nog steeds full-time aan het werk ben is er eigenlijk nog geen tijd om concreet bezig te zijn met de vormgeving van mijn website, huisstijl etcetera. Misschien ook wel goed want er zijn nog voldoende nieuwe ideeen om nog uit te werken in mijn vakgebied. zoals Social Media en Verkoopmanagement? Leadmanagement voor projectontwikkelaars etc etc.

Opvallend deze week was een nieuwbouwproject op hyves, Social Media dat nog ‘sociaal’ moet worden voor het project. http://leensoost.hyves.nl/  In een project in Amersfoort hebben wij ook een soortgelijk initiatief genomen met onze kopers en hyves: http://debron-sunset.hyves.nl/ Hier zien we kopers en aspirant-kopers met elkaar communiceren over de ins en outs van het project. Deze communicatie heeft ons al geholpen in de verkoop van dit project. Of nieuw uit onze eigen koker: een verkoopbrochure en bouwtekeningen volledig op FSC-goedgekeurd papier.

Advertenties

2 gedachtes over “Ongeduldig… en stof tot nadenken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s