en toen was er: Noest Nieuwbouwmarketing

Afgelopen maandag is het nieuws dan eindelijk wereldkundig gemaakt: Wouter gaat voor zichzelf beginnen. Per 1 mei aanstaande start ik met mijn activiteiten binnen Noest Nieuwbouwmarketing. De komende maanden kunnen jullie de vorderingen van het opstarten van mijn bedrijf volgen op het blog. Ook feedback en tips zullen voor deze jonge ondernemer van harte welkom zijn.

Advertenties

3 gedachtes over “en toen was er: Noest Nieuwbouwmarketing

 1. Wouter gefeliciteerd met je nieuwe plannen.
  Mag ik hieruit concluderen dat je weg bent bij Bouwfonds?

  Mijn website is bijna online, hou mijn profiel op LinkedIn in de gaten. Ik ben ook bezig met een nieuw soort content management systeem voor het internet. Misschien iets om in de gaten te houden. In maart kan ik je daar iets meer over vertellen.

  Groet Jeroen Robbertsen

  • Hey Jeroen,

   Ik ben nog tot 1 mei aanstaande vol aan de slag bij Bouwfonds, ik begin vanaf 1 mei met mijn werkzaamheden voor Noest Nieuwbouwmarketing. Zodra jouw nieuwe site live is dan hoor ik het graag, ben benieuwd

   Groet en succes Wouter

 2. Ha Wouter,

  Nu had ik juist de indruk dat je bij BF flink aan je weg aan ’t timmeren was. Maar wat is er mooier dan in eigen beheer precies datgene te doen wat je leuk vind?!

  Veel succes en geniet ervan!

  Gr.Tom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s